Executive Coaching

 

Vooruitgang naar je doelen en meer contentement

Boosten van je persoonlijk leiderschap

 

Optimalisme

Met T.E.A.M. fixer coachen we directieleden, ondernemers, managers en experten zodat ze makkelijker hun doelen halen.  Uitzonderlijk coachen we een compleet management team individueel en samen.

We willen graag (ambitieuze) mensen helpen om veranderingen aan te brengen in hun gedrag, zodat ze duurzaam met hun eigen energie en aandacht kunnen omspringen. En daardoor een voorbeeld en hefboom zijn naar anderen in hun omgeving.

Wat zijn we met Tijd wanneer we uitgeput en afgeleid zijn?

We helpen je begrijpen dat onze mindset, onze energie en onze omgeving een effect hebben op ons gedrag. Dit triggert – onbewust – onwenselijk gedrag. Gedrag dat ons niet naar onze doelen brengt.

Als coach helpen we je om met minder inspanning, makkelijker je doelen te bereiken. We helpen je om beter om te gaan met veranderingen.

 

HET IS HIER! WE DESTILLEERDEN

12 principes die je kans op succes vergroten

Deze principes zijn toepasbaar op je todo lijst, op het behalen van je doelen, toestemming krijgen van je baas; snel een antwoord op een e-mail ontvangen , ....
Waarschijnlijk (ik heb niet alles getest) op elk domein van je leven.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Omdat elke één op één coaching op maat is,  is het stramien nooit op voorhand gekend.

 

Tijdens de coaching komen volgende onderwerpen meestal aan bod

* persoonlijk leiderschap

* persoonlijke effectiviteit

* persoonlijke productiviteit

* strategie en visie

* energie – en aandacht management

 

We gebruiken je todo lijst als een spiegel om feedback en feedforward te organiseren.

 

Elk coaching start met een dag waarop we de bottlenecks inventariseren om je doelen te bereiken.

Testimonials

Wat klanten zeggen

“Algemeen Verbeterde kwaliteit van mijn leven”

“Twee jaar geleden nam ik deel aan een workshop van je bij Leuven Inc. en schreef ik me daarna in voor je nieuwsbrief. Met deze e-mail wil ik je graag bedanken voor de veranderingen die ik, dankzij je, in mijn leven heb aangebracht. Ik heb veel geleerd van jullie workshop en nieuwsbrieven en lees veel van de boeken die jullie aanbevelen. Niet alleen hebben ze mijn tijd en prioriteiten verbeterd, maar ze hebben ook mijn algemene levenskwaliteit verbeterd. Ik kan je daar niet genoeg voor bedanken.”

Ir. Yentl Swolfs. PhD in Materials Engineering

“Revolutie in mijn aanpak”

Ik volg Johan nu al een aantal jaren door zijn blogs die veel interessante tips en ideeën bevatten en had al de eerste workshop bijgewoond, gericht op David Allen’s Getting Things Done methodologie. Ik had echter nog steeds problemen om alles regelmatig te bekijken en mijn volgende acties waren niet altijd even duidelijk en beknopt.

Een opfrissing was een goed idee en de Master Your To Do workshop was een ideale gelegenheid om mijn focus te vernieuwen. Deze aanpak verschilt van GTD met een specifieke implementatie van de Ideale Week en de Master List om de korte termijn acties binnen een week in te vullen en af te ronden.

Dit bracht een nieuwe revolutie in mijn aanpak en is een echte aanrader voor iedereen die worstelt met schijnbaar eindeloze to do lijsten. ”

Kurt MortierPre Sales Engineer at Elster EnergyICT

“Veel nuttige tips en tools ontdekt”

Onlangs heb ik de opleiding Master Your To Do list gevolgd en heb ik veel nuttige tips en tools ontdekt. Ze hebben me geholpen om een aantal zaken los te laten en prioriteiten te stellen. De aanpak geeft me een zeer bevrijdend gevoel. Ook de manier waarop Johan dit introduceert is zeer inspirerend. Ik kan deze aanpak van harte aanbevelen.

Pieter CasteleinAutomation Engineer, Quality Coordinator, Flamac

“Nieuwe Dingen”

Ik heb deelgenomen aan uw MYT presentatie in Brasov. Ik ben erg blij dat ik aan de workshop heb deelgenomen. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en ik vind het heel nuttig voor mijn dagelijkse werk.”

Radu Gavril, Software Developer, LMS ROMANIA

Mis niks

Nieuws en Events

Overzicht Time Management boeken

Overzicht Time Management boeken

In 2001 startte mijn zoektocht naar inzichten om productiever te worden.Time management is een label dat vaak gebruikt wordt bij dit soort boeken.   Time Management bestaat niet. Ik geloof dat je tijd niet kan managen. Hoe goed je ook je best doet, er blijven 1440...

Snurkie, onze slaaprobot

Snurkie, onze slaaprobot

Wat doe je wanneer je mama een slechte slaper is en haar dokter haar steeds pillen voorschrijft? Ja? Wat doe je dan? Somnox: de slaaprobot Wanneer je Julian Jagtenberg bent, creëer je een slaaprobot : de Somnox.  Ademhaling en slaap hebben een duidelijk verband.  Door...