Training en coaching

Training en Coaching

Gelukkig is het niet langer nodig om honderden boeken over persoonlijke efficiëntie te lezen en deel te nemen aan tientallen time management trainingen………. om daarna urenlang te moet proberen om het geleerde te implementeren.

De trainers van T.E.A.M. Fixers hebben veel van dit werk al gedaan en delen het graag met je. We hebben een reeks opleidingen ontwikkeld die je in staat stellen om in een minimum van tijd de kennis en knowhow te verwerven die nodig is om je persoonlijke weg naar meer succes en productiviteit te vervolgen.

Workshops

Al onze trainingen worden georganiseerd in open inschrijving en kunnen uiteraard ook inhouse bij je plaatsvinden.
Het klassieke uitgangspunt is onze “Master Your ToDo-List©” (MYT) training. Deze eendaagse training geeft je inzicht in de uitdagingen van de kenniswerker en bereidt je voor op de implementatie van het ene elegante en betrouwbare systeem buiten je hoofd. Hier vind je een reeks sleutelconcepten en tools die tijdens deze training worden overgebracht:
– Het functioneren van onze hersenen en waarom het niet het natuurlijke werktuig is om doelstellingen te organiseren en te bereiken;
– Efficiëntie versus effectiviteit, waar te beginnen;
– De verschillende beperkte middelen van de kenniswerker = T.E.A.M. ;
– De basisstructuur van de MYT© tool: de vier lijsten ;
– Het basisproces voor de MYT© tool: de vier stappen;
– De basisprincipes voor de implementatie, het personaliseren en continu verbeteren van het systeem.
Een eerste extra training is “Master Your Mailbox©” (MYM). Deze training laat zien hoe je de principes van “Master Your ToDo-List” kunt concretiseren met behulp van Microsoft Outlook en hoe je weer controle krijgt over je inbox (en inkomende e-mailstroom). Dit is een hands-on training waarin deelnemers Outlook beter leren kennen en aan hun stijl aan te passen. Na deze sessie is de software aangepast van een enorm afleidingswapen naar een Zwitsers mes voor productiviteit.
Een tweede aanvullende training is “OneNote To The Rescue©” (OTR). Net als “Master Your Mailbox” biedt deze cursus de deelnemers de mogelijkheid om toelichtingen en principes in real time op hun eigen computer te implementeren. Het doel van de training is om te laten zien hoe ze hun informatiestromen te verzamelen, organiseren en delen met behulp van Microsoft OneNote.

Coaching

Voor degenen die gebruik willen maken van speciale aandacht om de implementatie van hun “T.E.A.M.-Management” te versnellen en te verbeteren, bieden wij individuele ondersteuning aan.
Maak gebruik van de ervaring en kennis van onze coaches om uw systemen en processen te verfijnen. Vergroot je kansen om de implementatie tot een goed einde te brengen door doelstellingen te formuleren en te zorgen voor opvolging en ondersteuning door onze experts.
Getuigenissen

Wat Anderen zeggen

Gebruik mijn systeem nu al maandenlang.
Ik ben al vanaf het allereerste begin een gelovige geweest. Al 10 jaar geleden (toen je nog bij Colruyt werkte) volgde ik mijn eerste Getting Things Done training.
Jarenlang heb ik verschillende methodes geprobeerd, vooral op papier. Velen van hen stierven een snellere dood dan anderen. Ik had mijn systeem voor zo’n 70% werkend. Eindelijk heb ik het aan de praat gekregen door onlangs de MYM-opleiding te volgen. Ik gebruik mijn systeem nu al maanden, mijn mailbox is elke dag bijna leeg.
De MYT training is een standaard training geworden voor elk van onze ingenieurs. Mijn ervaring is dat iedereen hiermee worstelt.
Bart Niemegeers

Manager, Prohead

Na je workshop 6 maanden geleden heb ik meteen een hele zondag mijn MYT – systeem opgezet. De eerste dagen/weken heb ik mezelf gedwongen om alles in mijn inboxen door het schema te duwen. Deze werkwijze werd al snel een gewoonte!
Mijn MYT-systeem is in deze periode van 6 maanden al een beetje “geëvolueerd”. Vandaag ben ik nog meer overtuigd van deze manier van werken die je met zoveel enthousiasme hebt verkondigd.
Ik heb al veel collega’s, die zich vooral ergeren aan mijn ‘wachtlijst’, proberen te overtuigen om een van jullie workshops te volgen.

Johan, bedankt voor de extra tijd_

Domien Claeys

Manager Accountancy Accountant - Tax consultant , Vandelanotte

Eind 2015 heb ik de workshop Master Your Todo List gevolgd.

Na het overwinnen van de aanvankelijke weerstand verliep het opstellen van de lijsten vrij vlot. Maar de implementatie van het systeem in mijn dagelijks werk ging iets minder vlot.

Door een-op-een gecoacht te worden door Johan, verliep dit soepeler, enerzijds door persoonlijk advies en anderzijds door de opvolging die om de twee weken plaatsvond. Op een bepaalde manier voelde het als huiswerk maken tegen de volgende sessie. Dit gaf me voldoende motivatie om verder te werken aan mijn systeem.

Jef Schrauwen

Zaakvoerder en eigenaar, Atelier Schrauwen

🤞 12 Principes om waarschijnlijk elke kans te vergroten

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.